Kristine 19 år! :D

Nei så kjekt du!

Ole vandrer rundt i byn med veldig mye penger, så om noen ser ham nå i denne stund. Angrip. Ta pengene og kom hit med de! NUH!

Jeg har satt på oppvaskemaskinen. En skulle tro den kun gjorde jobben sin og ferdig med det, men denne maskinen lager så mye lyd, at jeg ikke er så sikker lenger. Det overrasker meg overhodet ikke hvis den letter på understellet, og begynner å vaske gulvet på kjøkkenet eller noe i den duren der. Oppvaskemaskin med gåstol. DET hadde vært noe. Den er jo fra en annen tidsalder, så det burde vært fullt mogleg.

Uansett. Jeg ser på slankekrigen på tv. mens jeg døtter i meg skiver med nugatti og snus herfra til Gud. Damen over meg tror jeg skal melde seg på dette kjekke programmet, da hun er akkurat litt for tung til å bo i andre etasje. Enten er hun feit, eller har trebein/gåstolparty. Jeg våknet opp av at damen over meg enten hadde rullatorfest, eller hoppet på trampoline. Lyden var i allefall så høy at jeg var sikker på at nå kommer gamla gjennom taket.

Noe skuffende gjorde hun ikke det, men jeg har fete mennesker på tv og de ter tilfredstillende nok for meg! WOPAH!

NÅ skal jeg på skolen, for superwoman har bursdag i dag.

nei, det er ikke Erna jeg snakker om, men verdens galeste og råeste dame! Kristine fyller hele 2…veeeent.. (jeg går om igjen, de er mindre enn meg.. ahaaa) hun fyller 19 år! 😀

HERLIGE SUPERDAMEN MIN HAR BURSDAG!!!!!! gratulerer masse med dagen nydelige snuppen min! jeg skal hoppe litt på deg når jeg kommer på skolen i dag! love you ❤

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s