Fra Sean Connorey til sol og bol!

Ok. jeg er ute og hyler igjen. Denne gangen er et takket være Leif Welhaven, som i VG Mandag, kunne fortelle hele den norske befolkningen at ny forskning gir kvinner skylden for menns utvikling. Undersøkelsen viser at forskere gir p-pillebruk skylden for at menn er blitt mindre maskuline. At det er unge kvinners skyld at dagens menn bruker mer tid på badet enn Dorthe Skappel før sending, og før noen av dere sier dere enig, vil jeg si: ALVORLIG BETALT!

Bare fordi vi jenter ikke vil ha melkespreng og dobbelthake, så er det vår feil at menn i dag ser ut som en gjeng bakfulle transvesitter?

Artikkelen forteller at forklaringen ligger til det hormonelle, at når vi jenter er på vårt kåteste og bruker p-piller, så vil vi gjerne foretrekke menn med mer feminine trekk. Det er HER jeg rister på hodet, spytter og snusen og bretter opp ermene.

Kom ikke her og fortell meg at når vi kvinner er mest paringsvillige, så foretrekker vi menn med Jean-Paul solpudder, spisse leopardsko og paradis-Petter sveis?! Og speaking of Paradis-Petter. Hvis denne såkalte undersøkelsen stemmer, vil jo det si at den nye damen til Petter knasker et brett i uken!

For ja, jeg kan ærlig innrømme at kvaliteten på dagens menn ikke akkurat er på topp. Enten er de slående lik Jan Thomas, eller så er de ikke tilstede, da de spiller World of Wankers på heltid.

Det er noe som er alvorlig feil, når gutta bruker overdreven lang tid på badet fordi de skal på VIP på Feliz, og spandere drikke på Champagnehorene, enn å faktisk se ut som om de har to baller mellom beina! I følge Wikipedia kalles dette metroseksualitet. De er i kontakt med sin feminine side. Sjalu på kvinnen? Skaphomo? Kall det hva fanden du vil, men særlig mandig er det ikke.

Og ja. Vi er noe skuffet. Ja, vi er noe misfornøyd. Dagens gutter er ikke akkurat noe James Bond. Det heller mer mot Blomster-Finn! P-puller er kjent for sine noe skrudde hormonelle virkning. Og Nei. Titanic har aldri vært tristere enn da jeg selv begynte å knaske tabletter i en alder av 17.

MEN! Kom fanden ikke her og gi oss skylden for at menn nå vokser seg på brystet, på ryggen, mellom beina og bak ørene! Gi ikke oss skylden for at det drikkes mer eplemaritini på pølsefest, enn øl, og at strippere er blitt byttet ut med Farmville på Facebook!

Hva blir det neste? At kvinner som har silikon og sprettrumpe har skyld i 7-årskrisen og en økende skillsmisserate? Nei pokker heller! Gi meg en mann med hår på brystet, øl i hånden, tredagersskjegg og som ikke trenger å ringe 1880 for å finne ut hvordan man skifter olje på en bil! GI MEG EN MANN!

Reklamer

En kommentar om “Fra Sean Connorey til sol og bol!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s