Bybanesparing får konsekvenser for de blinde!

jeg har en kunngjøring å komme med. jeg oppfordrer alle til å sette lyden på ipoden litt høyre, neste gang du er på konsert, stå nærmest høytalerne. og neste gang du bruker q-tips- kjør den så langt inn i skallen du kommer. for vet du hva?

Norge trenger flere hørselshemmede. Kunnskapsdepartementet, som kanskje er noe av det mest innkompetente departementet i verden, har nå bestemt at de statlige døveskolene skal legges ned. Eli Hagen kjørte kanskje ned slottstrappen og Erna Solberg er kanskje litt sær, men nå Kristin Halvorsen, tar du faen meg kaken.

Grunnet tap av penger under bygging av bybanen, vil det også forekomme et nedskjæringstiltak mot overgansfeltene i Bergen sentrum. I følge regjeringen og transport og kommunikasjonskomiteen, vil staten tjene inn 350 kr dagen på å skry av lyden ved overgansfeltene. Slik vel Staten spare nok penger, slik at Siv Jensen kan kjøpe sjampis til alle i partiet når de nok en gang NESTEN vinner valget.

Som en kommentar til at det nå vil bli ytterst farlig for blinde og ferdes i Bergen Sentum sier Siv Jensen kort:
«Vel, det skulle de kanskje tenkt på da de ble blind!»

Frp er ikke kjent for sin empati evne, så overrasket over uttalelsen er man ikke.
Høyre har da også sett sitt snitt til å gå forbi Frp på meningsmålingene, og Erna Solberg går hardt ut mot Siv sine sparingsambisjoner. «hva skal nå de blinde gjøre i Bergen? Dette er fullstendig uholdbart! Det vi som norsk styringsmakt nå kan bidra med er ikke minst å sørge for at Siv og hennes part ikke vinner valget, men også å gi de blinde i Bergen litt verdighet. vi vil nå sørge for at det står en mann ved overgansfeltene som kan følge dere over eller fortelle dere når det er grønn mann»

 

Dette er jo da selvsagt noe som foregår i knotten på meg, men jeg er villig til å tro at regjeringen og stortinget er litt mer sandblåst enn meg. Jeg skulle ikke forundre meg om at dette kommer til å skje.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s