Livet er laget av så mangt!

Nei, så sitter jeg her da. Med to mannfolk i sofaen og ser på en film som omhandler krigere i år 117. Yepp. Du leste korrekt. En og en halv time med pelsbefengte mannfolk som løper rundt i skogen og spiser sopp. Mer spennende blir det ikke. Åjo. Nå ble han ene skutt ned av en trepinn. Tøft.

Bodil har gått fra all sans og samling. Hun gikk ut ifra sitt gode skinn da det dukket opp en trehest på tv. Mer skal det ikke til for å sette ut en nå litt lubben mops. Speaking of lubben. Frode har lagt seg til ved siden av tven og jatter med, selv om han egentlig ikke aner hva han bjeffer på. Han har kommet i puberten og ble forleden DRITsur på Bodil, da hun fant seg et bein å tygge på. Det hele endte med at Frode ble sendt ut i gangen og måtte sitte der og tenke over sine handlinger, siden han da kom fram til at å bite Bodil hardt i halen var beste løsning på problemet.

Bodil har som en hver søster, utnyttet seg av situasjonen og kommer grinende når anledningen byr seg.

Nå skal vi da spille kort tenkte vi, og som et hvert kortspill i denne leiligheten, involverer det da en hund på hvert sitt fang og en Bodil som sleiker deg i nesen med gjevne mellomrom.

Jobb er som jobber flest. Dagen blir da selvsagt litt bedre, når man jobber med mennesker som Malin og Marit. Ikke bare er damene riv ruskende gal, men om en god latter forlenger livet, kommer vi alle tre til å løpe rundt på byn med hver får flaske vin i en alder av 140. Så om du lurer på om du vil ha deg en vrapppps med eller uten underholdning, er det bare å ta turen. bare ikke kom innom når softis maskinen spøker, da blir det lett krøll på strøet.

SNART god helg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s