Gravid og rasende

Visste dere at epler er sykt gode? INTENS GODE?!

Jeg har utviklet en ekstrem kjærlighet for epler. og ritz kjeks. Hvorfor akkurat det kan jeg ikke forklare, men jeg raver nå rundt i leiligheten i litt sånn stalker mode. Er ikke lenge før jeg blotter meg for et eple kjenner jeg. Er tom for ritz kjeks. Kunne gjort hva som helst for en ritz kjeks. Jeg kan løfte på hva det skal være. eller hvem for den saks skyld.

Åja, har du ikke fulgt med i timen? Jeg har sneip i magen. Altså. Ikke SÅNN sneip, men det er det babyen heter fram til jeg har kommet på noe videre intelligent alternativ. Sneipen. Sneipen har nå ligget og ruget seg god og rund i 11 uker. Synes det er på høy tid at hun gir lyd fra seg. ^Å ja. jeg har og bestemt meg for at det er en jente.

Og når vi er innpå dette med navn, er DERE KLAR OVER AT DET ER LOV Å HETE: NOE FEDME ?!?

I dette nydelige landet med så mange antimobbeprogram at de kaster det etter oss, så får man da hete Noe Fedme. Og Fanta. Og Ratata Porn. Dette fant da meg og Lisa da vi letet etter navn. jeg sier jo ikke at det er derfra jeg vil velge navn til Sneipen, men det finnes vel NOEN korka foreldre der uten som tenker at det ville vært tøft.

hva med. Mons Robin, eller Gudleif. Sorry. Jeg kan ikke se ned på mitt nydelige nyfødte nurk, når den tiden kommer, og si: HEISANN GUDLEIF.

Uansett. jeg Er da et hormonelt helvete. Mer enn før?! Jada jada veldig morsomt. Det er sant. Fredrik for kjeft om JEG ikke har dusjet og Frode lever på lånt tid. Stakkars bassen er blitt ordenlig dalt nå som jeg er hjemme, og synes det til og med er superkjekt når jeg ligger i koma på do.

Jeg burde skrevet på semesteroppgaven min, men blir sint på boken når den ikke vil svare på om Gud er gutt eller jente. man VIL JO VITE SÅNT!

jeg er redd jeg utvikler en bipolar lidelse. Jeg vet man ikke skal tøyse med sånt, men er vanskelig å holde seg noen lunde normal når man har en mops som sleiker en på beina, og en mage som strengt tatt er blitt dobbelt så stor. Spesielt nå som fredrik ikke har sørget for at jeg har vasket håret.

Kan noen btw komme med noen tips, om dere finnes der ute, på hvordan i alle dager jeg skal finne et noen lunde normalt navn til sneipen? Ikke? tenkte meg det. Det blir Rigmor. Ja. Eller Audhild. JESS.

I morgen er første svangerskapskontroll hvor jeg skal tester for hepatitt A til H. Fest. gleder meg til å sitte med urinprøve på bussen. -.-

Altså, hvis noen lurer. SÅ GLEDER JEG MEG VELDIG!

Reklamer

3 kommentarer om “Gravid og rasende

  1. Før så har jeg syntes at «norske» navn var kjedelige, men nå elsker jeg dette jentenavnet; Hedda! ❤

  2. HAHAHAHAHHAHAHAHA, Marthe, du er en av de vittigste personene jeg har møtt..
    Jeg syns Sneipen kan hete Leidulf eller Bartlomè hvis det blir en gutt, og Målfrid eller Rønnaug hvis det blir en jente.

  3. Hedda er jo et nydelig navn! Jeg har en greier for Ronja og jeg, men vi får se!
    Bartlome var jo et herlig navn! Bartlome William von etter eller annet? Kan bli en spennende liten baby det! Da må jo den bli født med bart!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s