Hvordan bli nordmann

Ja nå har rottene i Frp krøpet ut av hullet sitt igjen.

Hva jeg sikter til? «Frp vil nekte oppholdstillatelse til dem som nekter å leve som nordmenn»

Sure oppstøt fra denne delen av Stortingets lokaler er neppe ukjent og overraskende, så jeg tenkte jeg skulle være litt til hjelp. jeg har skrevet om dette før, men det er på tide å friske opp minnet til dere «antinordmenn» der ute. ( sånn litt i Frp ånd) Frp mener da at du skal droppe burkaen, ikke ha gjeld, og like og forstå norsk kultur. forvirret. det er jeg og. såem. her kommer en liten mal.

HVORDAN LEVE SOM NORDMENN:

  • gjeld kan du ha, så lenge du melder deg på luksusfellen. Om du kommer med eller ei, er ikke så viktig, du kan jo bare bestille deg et nytt mastercard, som resten av oss «nordmenn» gjør.
  • Allerede i april på første solskinnsdag flekker vi nordmenn av oss klærne og en hver 16-åring vil løpe rundt i høylivsshortser som viser rompen. så vidt. glem ikke de nesten gjennomsiktige toppene. og 16 cm høye heler. om du kan gå på dem spiller ingen rolle. just do it.
  • Om du ønsker å sosialisere deg som oss nordmenn, lev gjennom facebook gjennom uken, stikk på puben i helgene og drikk deg sanseløs. for så å skryte over hvor latterlig bakfull du er på søndag og at du aldri skal drikke igjen. Gjenta uken etter.
  • Klag over hvor feit du er, men ta gjerne en kebab på vei hjem.
  • Sokker i sandalene på ferie er et møst. Og når vi snakker om ferie. Reis ikke til eksotiske reisemål, for å oppleve god mat, nye kulturer og opplevelser. Om du ikke reiser til Aya napa for å ha ubeskyttet sex med minst 4 ukjente fjes i løpet av en eller flere sommerferier, kan du igrunn klassifisere deg som et sosialt utskudd. reiser du isåfall til et sted hvor kulturforskjellene er store, nekt å innfinne deg i kleskoder, sosiale normer etc, behave like a pig!
  • paradise hotel er TOPP tv-underholdning. meld deg gjerne på, du blir kjendis. I sånn et år. du får deg egen blogg til og med.
  • Norge er fullt av fjell og fjorder. Dra gjerne på fjellet, men husk for guds skyld både sprit og kondomer for HYTTEFEST.
  • Joikakaker på boks og grandis er kosemat, taco på fredager og gjerne på julaften. Det er kos det.
  • Volvo 240, med ødelagt lydpotte all the way to svinesund i påsken. Ingenting er som å feire jesus oppstandelse i dette kristne landet som litt grensefylla! 😀
  • Og sist men ikke minst, er noe annerledes, noen tenker annerledes, kreativt, eller tror på en annen Gud, frykt det intenst og fortell gjerne alle om det på Dagbladet og Vg sine kommentarsider på nettet. Gjerne med en usaklig kommentar eller fire. Er så mye tryggere enn å si det face to face.

 

jeg vet jeg føyer alle over en kam her, både diskriminerende og litt frekt, men hey, det må jo gå begge veier.
Sorry påsan, men før du kaster deg over dem som i frykt for sitt eget vel og ve har rømt hitover i håp om en bedre fremtid, se i ditt eget baderomsspeil og sjekk om det er noe du kan gjøre der først. makan. 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s