Ensom i julen!

http://www.minaksjon.rodekors.no/jul2012/start-innsamling.aspx?col=4-1253
Julegaveshopping, julemiddag og juleverksted. Vi gleder oss alle til jul. Til samling av familien, barnas ansikt når de får nøyaktig det de ønsket seg, og pinnekjøtt og juleribbe.

Desverre er det også mange som sitter mutters alene på julaften. Uten familie, barn, og den gleden vi gjerne forbinder med jul. Og når man vet at alle andre koser seg og med mennesker som elsker en, blir ensomheten så mye sterkere. For meg er det en vanvittig situasjon.
Så hva med å gi en ekstra julegave i år? Hva med å donere et lite beløp, til dem som denne julen må sitte alene? Hva med å donere et beløp tilsvarende en øl eller en hundrings til dem som ikke får juleribbe eller julegaver?
Gjør noe ekstra denne julen og lag litt stemning for dem som også er alene!!!

Reklamer

En kommentar om “Ensom i julen!

  1. Jeg har jo kirkens nørhjelp rett i nærheten her, Kafé Magdalena. Jeg vurderer faktisk veldig sterkt å bake dobbelt opp av julekaker og såntnoe og gå nedom der med det, bare for å gjøre julen deres litt bedre. Pleier også å lage ribberull, sånn til pålegg og sånt, og det er ikke så dyrt å lage en ekstra, bare for å gå ned dit med den. Godt er det også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s