Crazy moms

Jeg har snakket om dette før. Denne mammagruppen. Den ene er hemmelig men så er den ikke så hemmelig likevel så da jeg vel blogge om den. Fniiiiz. 

Jeg leste nylig i en eller annen sladderinspirert nettavis at Frøken Kardashian mener at mødre lever et elendigog kjedelig liv. Jeg tror Kardashian skal bli medlem av Crazy moms. 

Om navnet er litt tacky sier du? Føkk øff. I denne gruppen finnes noen av de mer geniale damene på jord. Jeg var rimelig sikker på at da jeg kom på mitt første treff alene, litt stresset, svett og med ammepupper i høyspenn hos Cecilie, at jeg ville ende i skammekroken for mine merkelig utsagn og meninger. Jeg så for meg et bur under stellebordet hvor jeg måtte forlate mine synder. 

Så feil kan man visst ta dere. Før det første. Cecilie har HVERTFALL en skrue løs. Marte later som hun er uskyldig og Michelle er verdens søteste skrue. Og Annette. Å herregud Annette. jeg er rimelig sikker på at vi ble skilt ved fødselen. Og carita, vel. jeg elsker carita. Ak kan late så mye som hun vil at hun er eldst. DU ER LIKE 4 ÅR I HODET SOM MEG, DIN NISSE! ❤ 

Så var det resten da. I denne gruppen. Hvor det diskuteres bleiemerker, rumpekremer og barnepass. Så går du og dusjer. Når du kommer tilbake har det ene innlegget om kyllingsalat utviklet seg til å bli en samtale om støvsuger i rumpen, homseporno, og pølseklype som sexleketøy og annen griseprat. Jeg lurer på om facebookledelsen setter seg ned med popcorn og brus når overtrøtte mødre endelig har fått ungene i seng, vinen på bordet og pcen på. 

HERR. E GUD! Tror du det stopper der? Jeg er rimelig sikker på at man finner 200 innlegg om det ene grisete etter det andre. Og det er ikke slik at det er BARE meg som kommenterer, folk hiver seg på som gale og bretter ut det som er. Og om du tror jeg er rar, bli mor, meld deg inn og få sjokk!! 

lørdag er det treff på leos lekeland. Jeg er rimelig sikker på at de ansatte kommer til å bli skadet. For livet. 

 

Reklamer

En kommentar om “Crazy moms

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s